Pāriet uz galveno saturu
S. 06.07.2024. 18:00

MAZĀ VASARAS EIROPIĀDE

Daudzfunkcionālais laukums

 6. jūlijā Kultūras pils “Ziemeļblāzma” daudzfunkcionālajā laukumā norisināsies ikgadējā "Mazā vasaras Eiropiāde", kas vienuviet pulcēs dejotājus un mūziķus no visas Latvijas!

Eiropiāde ir lielākais Eiropas tautas kultūras un mākslas festivāls, kas notiek katru gadu dažādās Eiropas valstīs. Koncertā piedalās tās Latvijas grupas, kas šovasar dosies uz Eiropiādi Nuoro, Sardīnijā, Itālijā. 

Koncertā dejos kolektīvi: AUDA, DAUGAVA, DĀRTA, DRUVA, GAUJA FIX, LUSTIŅDANCIS, MARMALE, OGLĪTE, PUZURS, RĪDZE, RĪDZENIEKS, ROTA, RŪDIS, SOLIS, VARAVĪKSNE, VIZNĪTS, muzicēs kapela EŽI un SUDMALIŅAS.

N.B. Ieeja pasākumā BEZ MAKSAS!

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt