Pāriet uz galveno saturu
ATCELTS
Pk. 11.10.2024. 19:00

OTRA PUSE | Jaunā albuma prezentācijas koncerttūre

Lielā zāle


Informējam, ka pasākums tiek ATCELTS! Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar pasākuma organizatoru.

Grupa "Otra Puse" aicina uz rudens koncertiem, kuros dzirdēsiet gan iemīļotas kompozīcijas no agrāko gadu albumiem "Pēc lietus", "Nakts vai rīts", "Uzzīmē mani", gan pilnīgi jaunas dziesmas no oktobrī gaidāmā studijas albuma.

Pēc vienpadsmit gadu pārtraukuma, šī gada oktobrī, grupa OTRA PUSE nāks klajā ar albumu, kurā apkopotas nesenā pagātnē izdotās dziesmas, tādas kā “Sākums”, “Tu esi man”, “Es krītu Tev”, “Alejas” u.c., kā arī pilnīgi jauni un vēl nedzirdēti skaņdarbi. Par godu šim notikumam, grupa dosies vislatvijas koncerttūrē, lai iepriecinātu savus klausītājus gan ar jaunajām kompozīcijām, gan nu jau par klasiku kļuvušajiem skaņdarbiem, tādiem kā “Pēc lietus”, “Vēstules”, “Ieskaties”, “Uzzīmē mani” u.c.

Pasākuma organizators informē, ka Pasākuma laikā tiks veikta foto un/vai video uzņemšana ar mērķi atspoguļot informāciju par Pasākumu masu medijos un informatīvajos materiālos. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātei un sabiedrības informēšanai. Pasākuma organizators neuzņemas atbildību par trešo personu foto un/vai video uzņemšanu un to izmantošanu. Sīkāka informācija par Jūsu personas datu apstrādi ir pieejama šeit.

Ieteikt