Pāriet uz galveno saturu
Kontrasts
Font size
Sat. 19.10.2024. 12:00

Izrāde | KĀ NASTJA KĻUVA PAR RAGANIŅU

The Grand hall


Izrāde piedalās Starptautiskajā krievvalodīgo amatierteātru festivālā Budapeštā 2024. gadā.

Mūsdienīga pasaka ar aizraujošu sižetu, mūziku un dziesmām neatstās vienaldzīgus ne bērnus, ne pieaugušos. Skatītājus gaida aizraujošs vasarīgs ceļojums laikā, kad gribas bezrūpīgi atpūsties, sauļoties un peldēties. Brīvdienas pie vectēva laukos ar brīnišķīgu dārzu, mežu, upi pārvēršas Nastjai negaidītā piedzīvojumā, kas netiks aizmirsts nekad. Virkne notikumu atved meiteni uz Raganas mājiņu, kura vēlas pārvērst viņu par raganiņu, sava prieka pēc, lai vecajai raganai būtu jautrāk, bet, ja nekas nesanāktu,- varētu viņu apēst. Taču vectēvs nesamierinās ar mazmeitas nozušanu un dodas viņu meklēt. Viņu gaida noburtais mežs ar tā iemītniekiem, jauni, negaidīti varoņi un pārbaudījumi, no kuriem dažus var pārvarēt tikai ar mūsu mazo skatītāju palīdzību.

Pasakas varoņi kopā ar skatītājiem minēs sarežģītas mīklas un pat piedalīsies spēka sacīkstēs, uzzinās Raganas noslēpumu un pat iemācīsies kādu labu burvestību. Bet to, vai Nastja galu galā kļūs par raganiņu vai nē, jūs varēsiet uzzināt, noskatoties jauno, jautro, krāsaino muzikālo autora izrādi, ko piedāvā Latvijas kultūras un izklaides sabiedrība «KOLIZEJS».

N.B. Izrāde notiek krievu valodā!

The Host of the Event hereby informs that photographic images and/or video recordings will be taken in the course of the Event in order to ensure coverage of the Event in mass media and information materials. The obtained materials can be used for publicity and public information purposes. The Host of the Event assumes no liability for any photographic images and/or video recordings taken by third parties and for the usage of the materials thus obtained. Detailed information regarding the processing of your personal data is available here.

Share