Pāriet uz galveno saturu
Kontrasts
Font size
Wed. 06.11.2024. 17:00

Bērnu vokālās studijas “Knīpas un Knauķi” un Folkloras draugu kopas “Skandinieki” Mārtiņdienai veltīts koncerts “Eima Mārtiņos”

The Grand hall


6. novembrī plkst. 17.00 un plkst. 19.00 ikviens aicināts uz Mārtiņdienai veltītiem koncertiem “Eima Mārtiņos” Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, Ziemeļblāzmas ielā 36.

Mārtiņi ir ziemas vārti, veļu laika vārti, apkūlības, kad viss sagādātais rudenim saliekams pagrabā ziemai. 

Šogad Mārtiņi ir ar savu īpašu stāstu un smaržu - tie skan pavisam citādi, jo laiku birzī savienosies maskas ar dziesmām, ar pārbaudījumiem, ar mīklām - ceļinieki, kas meklē padomu, un laika vecīši, kam padoms ķešā. Kad padoms rasts, tas kārtīgi jāizdanco. Lai ziemai vārti atveras godam. Nāc un esi daļa no šī piedzīvojuma!

Piedalās bērnu vokālā studijas “Knīpas un Knauķi” grupas “Mazputniņi”, “Cālīši”, “Irbītes”, “Vālodzītes”, Zvirbulīši”, “Zīlītes”, “Ķīvītes” un “Urdaviņas”, vadītājas Jonita Štoma un Sanita Sējāne un folkloras draugu kopa “Skandinieki”, vadītāja Julgī Stalte.

Ieejas maksa 5,00 EUR

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv

Organizē Rīgas pašvaldības iestāde “Kultūras un tautas mākslas centrs “Ritums””.

The Host of the Event hereby informs that photographic images and/or video recordings will be taken in the course of the Event in order to ensure coverage of the Event in mass media and information materials. The obtained materials can be used for publicity and public information purposes. The Host of the Event assumes no liability for any photographic images and/or video recordings taken by third parties and for the usage of the materials thus obtained. Detailed information regarding the processing of your personal data is available here.

Share