Pāriet uz galveno saturu
Kontrasts
Font size
Thu. 02.03.2023. 9:00 - Thu. 30.03.2023. 20:00

EDUARDA MIHELOVIČA personālizstāde | JŪRA. KRASTI

Exhibition hall

No 2. līdz 30. martam Kultūras pils "Ziemeļblāzma" Izstāžu zālēs baudāma mākslinieka Eduarda Miheloviča personālizstāde JŪRA. KRASTI. 

Izstāde ir Eduarda Miheloviča (1977) vairāku gadu darba rezultāts, gleznojot un iedvesmojoties no jūras. Jūra parādās skatītāja priekšā kā rāms, mītisks spēks, kas ir arī mūsu apziņas spogulis. Autors brīvi spēlējas ar dažādiem jūras attēlojumiem, kā var spēlēties ar sen pazīstamu draugu. Izstādes iekārtojums veidojas kā savdabīga improvizāciju par jūras tēmu. Divās telpās ir izstādītas jūrai veltītās gleznas, bet trešajā ir “krasti” - gleznas no mākslinieka Sienu sērijas. Dodoties ceļojumā uz vietām pie jūras, mūs uzrunā piekrastes pilsētu nobružātās sienas un klinšu ģeoloģiskie veidojumi. Līdzīgi var veidoties skatītāja ceļojums šajā izstādē. Izstādes jautājumu skatītājam pauž viena no gleznām ar nosaukumu: “Varbūt tu esi jūra?”

N.B. Izstāde apskatāma BEZ MAKSAS katru dienu no plkst. 9:00 līdz 20:00.

The Host of the Event hereby informs that photographic images and/or video recordings will be taken in the course of the Event in order to ensure coverage of the Event in mass media and information materials. The obtained materials can be used for publicity and public information purposes. The Host of the Event assumes no liability for any photographic images and/or video recordings taken by third parties and for the usage of the materials thus obtained. Detailed information regarding the processing of your personal data is available here.

Share